Älvsjökyrkan Studier & kultur RPG Hemgrupp Språkcafé - Träna svenska Equmenia Körsång Scout FREDA Rollspel ÄlvCon + DrömCon 2017

ÄlvCon + DrömCon 2017

Välkommen till ÄlvCon + DrömCon vårt stora spelkonvent med bordsrollspel, brädspel, lajv, Magic the Gathering för sjunde året i rad. Helgen den 27-29 oktober i Älvsjökyrkan.

Vi anordnar också två seminarier dels Spelledarskola för dig som är nyfiken på att bli spelledare och dels ett seminarium om Tonåringar och Gaming för dig som är förälder och vill ha ett bra samtal med din tonåring om datorspel och sociala nätverk.

Nytt för i år är också flera workshops med teater, låtskrivande, foto och illustration till Den svarta draken i Drömprojektet och vi spelar bokäventyret Den svarta draken del 1-3.

För att anmäla dig och läsa mer gå in på:

www.alvcon.se

Där kan du se program och anmäla dig till det du vill vara med på. Anmäl dig så snart du kan, gärna med de kompisar du vill spela tillsammans med-

iconpdf Anmälningsbrochyr och program

Action together

Man kan också vara med tre dagar på Action together den 30 oktober till 1 november i Immanuelskyrkan om man är mellan 8-13 år med klättring, pyssel, klättervägg, film, bordsrollspel m.m. Gå då in på den här länken och kika mer.

Om du har frågor så kan du prata med Maria Rönnedal på tel. 0704 71 15 35

Alvcon2017.jpg

Droemprojektet.jpg

©2017 Älvsjökyrkan. Långbrodalsvägen 46, 125 32 Älvsjö Tel. 08-647 12 60, webmaster@alvsjokyrkan.se