Annorlunda Adventsmarknad

Adventsmarknad.jpg

På grund av Coronaläget har Älvsjökyrkans traditionella Luciacafe ställts in. Men vi har fått värdefulla och traditionella julgåvor som vi ändå vill att du ska kunna få glädje av och på det sättet genom ditt köp bidra till vår församling och vår verksamhet.

Så här går försäljningen till:

Under tiden 23-26 november kan du göra beställningar via e-post enligt nedan:

• Du väljer ut vilka varor du skulle vilja köpa från försäljningslistan längre ner på denna sidan. Den publiceras nedan den 23 november senast kl 08.00.
  • Du skickar in din beställlning och önskad upphämtningstid vi e-post till: studera@alvsjokyrkan.se Den tid du skriver behöver ligga inom utlämningstiderna nedan.
  • Vi kan inte garantera att förrådet räcker till alla intresserade, men vi kommer att behandla beställningarna i den turordning som dom skickas in. Vi lovar att du ska få ett bekräftelsemail senast dagen efter din beställning. I det framgår om det du vill ha finns kvar eller inte.
  • I bekräftelsemailet tilldelas du en tid när du är välkommen till kyrkan för att hämta dina saker. Det gör vi för att du inte ska riskera trängsel.
  • Vid avhämtningen kollar du din beställning, betalar med Swish eller kort och får din kasse.

Utlämning av köpta varor äger rum under följande datum och tider:

• Fredag 27 nov mellan 17-19 inom det halvtimmesfönster vi gett dig i mail
  • ​Lördag 28 nov 13-16 inom det halvtimmesfönster vi gett dig i mail

Vi har enligt ovan försökt sprida ut er köpare för att minimera risken för smittspridning. Skulle det ändå finnas flera på kyrkbacken när du kommer ber vi dig vänta på avstånd på din tur.

Skänk en gåva:

Du kan också skänka en Adventsgåva till Swish: 123 299 0604 eller till PlusGiro 19 67 61-1

Försäljningslistan:

Du skickar in din beställlning och önskad upphämtningstid via e-post till: studera@alvsjokyrkan.se

Försäljningslista (PDF)

Sidan senast uppdaterad: 25 nov 2020