Älvsjökyrkan informerar med anledning av Coronaviruset

Uppdatering den 12 mars 2021

Vår verksamhet just nu

Nu har vårsolen börjat lysa och vi gläder oss över snödroppar och vintergäck som tittar fram i trädgårdarna. Men pandemin är långt ifrån över och vi fortsätter att leva med restriktioner även om vi hoppas på vaccinationerna. Det innebär att vi får fortsätta med vår verksamhet huvudsakligen digitalt även i vår.

Vi fortsätter att livesända våra gudstjänster via Älvsjökyrkans youtubekanal och gläds åt alla som på detta sätt kan delta i vårt gudstjänstliv. I februari provade vi möjligheten att vara med i ett digitalt nattvardsfirande hemma i vårt hem. Det blev en fin möjlighet som vi kommer inbjuda till fler gånger i vår. Vår kyrka är också öppen varje onsdag kl.11-13 och varje söndag kl.18-20 för den som vill komma och tända ett ljus och ha en enskild andakt.

I vår inbjuder vi vid några tillfällen till Öppet kyrkfika i trädgården bakom kyrkan. Vi gör det på ett Coronasäkert sätt, håll utkik i programmet vilka tider som gäller.

Styrelsen gläds åt att vi kunde genomföra vårt digitala årsmöte och tackar alla som deltagit och medverkat. Vi planerar ett församlingsmöte den 25 april kl.15 som blir via Zoom-länk. Styrelsen har också beslutat att tillsammans med Equmenia inbjuda alla som vill till ett par digitala samtalsforum där vi får möjlighet att tillsammans samtala om vad vi vill göra i vår kyrka, vad vi brinner för och hur vi över generationsgränserna kan möta våra barn och unga. Datum för detta är planerat till den 7 april kl.19 och den 8 maj kl.13.

Varmt välkomna att delta i det du har möjlighet till.

Margareta Smedberg Andersson

Ordförande