Älvsjökyrkan informerar med anledning av Coronaviruset

Uppdatering den 21 november 2020

OMSTÄLLNING IGEN

Så har vi återigen fått ställa om vår verksamhet på grund av de nya skärpta restriktionerna som infördes den 31 oktober. Då smittspridningen fortfarande är omfattande tror vi att

restriktionerna kommer fortsätta att gälla ett bra tag framöver. Vi återgår därför till att endast ha webbsända gudstjänster som kommer finnas tillgängliga på Älvsjökyrkans Youtube-kanal. Vi räknar med att livesända gudstjänsterna med endast de medverkande närvarande. Följ informationen om vad som händer på vår hemsida.

Det är tråkigt att inte kunna mötas fysiskt men samtidigt ser vi att våra webbgudstjänster når fler än de som annars brukar komma till vår kyrka. Vi har mellan 150-250 visningar under veckan av våra gudstjänster vilket är roligt och inspirerande både för de som medverkar och för församlingen. Vi är mycket tacksamma till alla som jobbat med tekniken för att möjliggöra detta.

Tyvärr kan vi i nuläget inte heller ha andra samlingar i kyrkan förutom aktiviteter för barn som är 15 år och yngre. Det innebär att både de nystartade dagledigträffarna och språkkafeét måste göra uppehåll med sina samlingar. Styrelsen och våra olika råd liksom hemgrupp mm fortsätter att träffas digitalt via Zoom.

För att ge möjlighet till enskild andakt och ljuständning kommer vi också ha kyrkan öppen två gånger per vecka under adventstiden 29/11 - 20/12. Välkommen på söndagar kl.18 - 20 och onsdagar kl. 11-13.

Med önskan om Guds välsignelse och en god advents- och jultid.

Margareta Smedberg Andersson- Ordförande

Sidan senast uppdaterad: 23 nov 2020