Älvsjökyrkan Studier & kultur RPG Hemgrupp Språkcafé på svenska Equmenia Körsång Scout FREDA 12+ Rollspel

Scout

scout

Pausad scoutverksamhet

Scout har en fortsatt paus till följd av ledarbrist. Det har under en längre tid varit svårt för föreningen att få in nya ledare. Engagerade ledare och många av de ledare som länge funnits i föreningen har av olika anledningar behövt trappa ner sitt engagemang. Vi har därför helt enkelt inte tillräckliga resurser för att driva Scout på det sättet vi vill. Då vi inte har någon lösning på detta för tillfället kommer versamheten vara pausad. Men vi i Equmenia Älvsjös styrelse kommer att jobba hårt med att hitta fler ledare till verksamheten eller hitta annan lösning. Det är ett mycket tråkigt beslut för oss att behöva ta och vi hoppas på att i sinom tid kunna dra igång verksamheten igen, men i dagsläget måste vi ta en paus. Vi kommer återkomma med information här om/när situationen ändras.

Med vänliga hälsningar Equmenia Älvsjös styrelse"

Vi söker scoutledare

Kontakta oss på scout@alvsjokyrkan.se om du är intresserad av att bli ledare eller hjälpledare så berättar vi mer.

VÄLKOMMEN!

equmeniascout