Stora barnkören

Stora barnkören 7-11 år (åk 1-4)

Terminstart:  21 augusti

Uppehåll: Höstlovet v.44

Tid: Onsdagar 18.15-19.00

Ledare: Jenni Baciao

Kontakt: barnkoren@alvsjokyrkan.se

Avgift: Medlems- och aktivitetsavgift uppgår till 200 kr per termin för scout-, rollspel och kör-verksamheten. De första inbetalade 100 kr under ett år anses vara medlemsavgift och

medlemskapet gäller helt kalenderår.

Avgiften betalas in på PlusGiro: Equmenia Älvsjö 35 54 03-7

Anmälan: barnkoren@alvsjokyrkan.se

Varmt välkomna till oss i Älvsjökyrkans stora barnkör!

Vi i Stora barnkören är ett gäng sångglada barn som samlas för att sjunga och ha skoj tillsammans! Repertoaren är blandad med så väl gamla som nya låtar, och även nykomponerade låtar skrivna speciellt till Älvsjökyrkans barnkör. Vi jobbar även med rörelser och enklare koreografi till en del sånger. Vi sjunger på en Gudstjänst per termin och ibland har vi konsert för släkt och vänner. Vi medverkar också i kyrkans Luciatåg. En termin är ca 10ggr. Vi satsar på att skapa glädje och gemenskap genom sång!

©2019 Älvsjökyrkan. Långbrodalsvägen 46, 125 32 Älvsjö Tel. 08-647 12 60, webmaster@alvsjokyrkan.se
Alla rättigheter reserverade. Sidan senast uppdaterad: 15 okt 2019