Studier & kultur

STUDIER & KULTUR för alla åldrar

Anmälan

Anmälan till studiegrupperna gör du enklast per e-mail till studera@alvsjokyrkan.se, eller till

Älvsjökyrkans expedition tel 08-647 12 60 (tel svar finns)

fax 08-86 47 06. Ange studiegrupp, namn, adress och tel dagtid resp kvällstid.

Återbud

Har du anmält dig till någon aktivitet, men måste lämna återbud, bör du meddela vår kassör Ingegärd Reihs per tel 070-301 88 20 el e-mail: ingegard.reihs@alvsjokyrkan.se.

Vid återbud senare än en vecka före kursstart/cirkelstart måste vi ta ut en administrationsavgift på 100:-. Om kursen/cirkeln redan startat debiterar vi dig hela deltagaravgiften. Vid långvarig sjukdom kan del av avgiften återbetalas.

Återbud vid enskilda tillfällen under terminens gång lämnas till resp ledare.

Ge en extra gåva

Tycker du att medlemsavgiften eller aktivitetsavgiften är för låg? Du har alltid möjlighet att ge en extra gåva till Älvsjökyrkans och Equmenias verksamhet.

Älvsjökyrkan i samarbete med Bilda

Image0001

©2017 Älvsjökyrkan. Långbrodalsvägen 46, 125 32 Älvsjö Tel. 08-647 12 60, webmaster@alvsjokyrkan.se

Sidan senast uppdaterad: 23 aug 2015