Älvsjökyrkan Studier & kultur RPG Hemgrupp Språkcafé - Träna svenska Equmenia Körsång Scout FREDA Rollspel

Equmenia

Equmenia Älvsjö

Equmenia Älvsjö välkomnar alla barn och ungdomar.

Vår verksamheter är främst Körsång, EqumeniascoutRollspel, och FREDA. Equmenia är ett kristet alternativ för unga människor.

Välkommen till Equmenia Älvsjö och de grupper som passar dig bäst!

Lokal: Equmenia-gården/Älvsjökyrkan

Medlemsavgifter

Medlems- och aktivitetsavgift uppgår till 200 kr per termin för scout- och kör-verksamheten. De första inbetalade 100 kr under ett år anses vara medlemsavgift och

medlemskapet gäller helt kalenderår.

För deltagare i våra öppna verksamheter FREDA, är det möjligt att bli medlemmar i equmenia och då är medlemsavgiften 100 kr per år.

Avgiften betalas in på PlusGiro: Equmenia Älvsjö 35 54 03-7

Repet - Registerprogram PUL

Tycker du att medlemsavgiften eller aktivitetsavgiften är för låg? Du har alltid möjlighet att ge en extra gåva till Älvsjökyrkans och Equmenias verksamhet.

equmenia_logo_1.gif

©2017 Älvsjökyrkan. Långbrodalsvägen 46, 125 32 Älvsjö Tel. 08-647 12 60, webmaster@alvsjokyrkan.se

Sidan senast uppdaterad: 30 aug 2017