Nycklar som sitter ihop med ett nyckelband med ett hjärta på.

Alphakurs

I en Alphakurs får du ställa dina frågor om livet och upptäcka vad kristen tro handlar om.

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen och alla är välkomna.

Alla har frågor

Många kyrkor, skolor, organisationer över hela världen erbjuder Alphakurser. Även vi i Älvsjökyrkan välkomnar dig som vill lära dig mer, få svar på djupa frågor, men också umgås och diskutera. Ingen Alphakurs är den andra helt lik, men generellt så har alla kurser tre saker gemensamt: Gemenskap, föredrag och ett gott samtal.

Rött lutande frågetecken med texten Alpha i pricken under

Du kan läsa mer om Alphakurs här.

Under hösten 2022 kommer Älvsjökyrkan inte att genomföra någon Alphakurs, men är du intresserad att vara med nästa gång kursen går eller vill veta mer kontakta pastor Ulf Bergsviker på ulf.bergsviker@gmail.com eller pastor@alvsjokyrkan.se