Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
27 mar 12:30 - 15:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 dag som börjar kl. 12:30, och upprepas till 27 mars, 2022

Konstutställning

Utställare:

Margareta Smedberg Andersson, akvareller

Presentation

Margareta Smedberg Andersson bor i Älvsjö och är mycket aktiv i Älvsjökyrkan. Hennes akvareller, som hon ibland delar på sociala media, speglar ofta naturmotiv.

Hon berättar:  ”Jag började måla akvarell för 5–6 år sen. Det är så roligt att jag fortsatt. Det har blivit flera lärorika kurser, framför allt hos Eva Söderberg, men också hos Stina Dalmalm och Daniel Luther, där jag fått lära mig olika sätt och tekniker att ta mig an akvarellutmaningarna. Jag provar mig fram både i motivval och sätt att måla för att hitta mitt eget uttryckssätt.”

Berit Gustafsson, foto med tema: Vatten

Presentation 

Berit är dag pensionär med ett förflutet som förskollärare, specialpedagog och chef inom förskolan under mer än 40 år. Hon är medlem i Älvsjökyrkan sedan snart 52 år!

Hon säger: ”Jag har valt ut bilder med anknytning till vatten i olika former. Min digitalkamera följer med ut i naturen – på promenader, resor och på olika aktiviteter. Jag gillar att ta närbilder på både djur och växter, och har en mycket bra zoom på digitalkameran och vill ”komma nära” det jag fotograferar.

Jag har fotograferat mycket på de resor jag gjort med min man Rolf, men tar även med kameran när jag tar mina promenader längs Mälarens vatten i Sätra Naturreservat; därför har jag även med några bilder på isformationer.”

 

Ett arrangemang tillsammans med Studieförbundet Bilda.

Logga för Studieförbundet Bilda: namnet i svart text och en röd symbol ovanför till höger.