Konstutställning i Älvsjökyrkan 11/2 – 5/3 2023

Affisch med exempel på bilder: 1. Ett öga med blå iris som stirrar mot betraktaren 2. Ett huvud som lossnat vid halsen och svävar ovanför kroppen.

I februari/mars har vi glädjen att se två av Älvsjökyrkans körmedlemmar, Lea Sarocchi och Sofia Hansson Podal, visa prov på sin konst.

Du är inbjuden på vernissage lördagen 11 febr kl 14.00–16.00. Därefter är utställningen öppen: lördagar och söndagar mellan kl 12.30–15.00 fram till 5 mars.
Det går att komma överens om att se utställningen på annan tid efter överenskommelse med utställarna eller via förfrågan via info@alvsjokyrkan.se.

Lea Sarocchi

Syntolkning: en hand och del av en arm sticker upp ur vatten, på ett finger sitter en liten strumpa och på ett annat har fingret skakat av sig sin strumpa.


Lea Sarocchi bor i Älvsjö och experimenterar gärna med olika konstuttryck
såsom måleri och skulptur, för att försöka fånga de mest svårförklarade
upplevelserna, själsligt och kroppsligt. ”Det är ett utforskande av vad det
innebär att vara människa i samhället, en person i kroppen och en del av något
större.”

Sofia Hansson Podal

Syntolkning: Foto, närbild på ett öga med blå iris och svarta konturer runt.


Sofia Hansson Podal bor i Aspudden och har foto som hobby med främst konstnärlig inriktning. Temat för hennes utställning är ”Sevärld” och handlar
om ”En seende värld där man värderar yta. Den är väldigt sevärd!”Logga för Studieförbundet Bilda: namnet i svart text och en röd symbol ovanför till höger.

Konstutställningen sker i samarbete med Studieförbundet Bilda.