Tillsammansdag på Kärsö 10 september 2022

Stort gult hus med mindre röda hus runt om med en grön gräsmatta och flera träd framför. I förgrunden en klockstapel i trä.

Du som är medlem i Älvsjökyrkan har fått en inbjudan i din mail till årets tillsammansdag på Kärsö den 10 september. En dag för både vuxna och barn med olika aktiviteter och goda samtal. I år håller vi till på Kärsögårdens Aktivitetscenter, Brostugans väg 13, Drottningholm.
Vi börjar vid kl 10 och avslutar vid kl 19.

Du kan läsa inbjudan i .pdf-format här. Tyvärr har Swish-numret för betalning blivit fel i broschyren: ska vara 1232990604.

Anmäl dig och din familj så snart som möjligt, men allra senast 25 augusti, genom att fylla i detta formulär. Glöm ej att uppge specialkost och andra behov.

Anmälningsavgiften är subventionerad av församlingen och aktiviteten är ett samarbete med Studieförbundet Bilda. Välkommen!

Konsten att göra livsval

Årets tema är ”Konsten att göra livsval”

Det är valtider i Sverige; men redan från det att vi föds gör vi val utan att ens tänka på det. Att stiga upp ur sängen är ett val, att öppna en dörr. Om än omedvetet gör vi val varje dag. Det finns också val som är livsavgörande. Och ibland är dessa val så svåra att de väcker oro och existentiell brottning. Varför? Ja för att välja något är också att välja bort något eller någon. Men kanske framförallt för att vi inte riktigt kan förutse konsekvenserna av våra val.

Denna tillsammansdag hjälps vi åt att reflektera och leka kring temat. Aktiviteterna är utformade så att vi tillsammans kan mötas och dela vår glädje, våra erfarenheter och tankar oavsett var i livet vi befinner oss.