Välkommen till Älvsjökyrkan i jul!

Ett guldfärgat fint inslaget paket mot en glittrig bakgrund med guldstjärnor.

Äntligen är vi inne i december! Det är advent och vi väntar, tänder ljus, firar Sankta Lucia, och ser fram emot julens glada budskap. Välkommen till kyrkans gemenskap!

Luciafirande i samband med gudstjänsten 11 december

Vid gudstjänsten den 11 december kommer barnkörerna att sjunga och fira lucia med oss. Beatrice Robertsson kommer också att ha Barnkyrka, hon har givetvis barnkyrkans maskot Hjärtrud med sig. Välkommen till en varm och härlig stund!

Barnkyrkans maskot Hjätrud: ett stort rött tyghjärta med mun, näsa och ögon, det ena ögat blinkar till oss. Bakom ligger Barnens bästa bibel.

Midnattsgudstjänst julafton 24 december

Välkommen till kyrkan på julaftons kväll kl 23. Vår pastor Ulf Bergsviker håller en betraktelse och Julkören sjunger under ledning av Kristina Lindgren.

Nyårsbön 1 januari 2023

Den 1 januari, på nyårsdagen, är du välkommen till nyårsbön kl 16. Temat är I Jesu namn och medverkande är pastor Ulf Bergsviker och Anette Fällman.
Livesänds via vår Youtube-kanal.

En isflinga i helt genomskinlig is mot en mörkare bakgrund. Flingan ser ut som en stjärna med flera "grenar".

Trettonhelgens gudstjänst 8 januari 2023

Söndag den 8 januari kl 11 firar vi trettonhelg med gudstjänst. Temat är Jesu dop och pastor Ulf Bergsviker predikar. Medverkar gör också Sara Sjöblom med en körgrupp. I samband med gudstjänsten kommer församlingen att tacka av Ulf Bergsviker som går vidare till en annan tjänst inom Equmeniakyrkan. Livesänds via vår Youtube-kanal.