Korg med biljardklot i olika färger

Älvsjökyrkan

Gamingfredag

Vi träffas en gång i månaden, kl. 19 i Älvsjökyrkan för att spela brädspel, biljard, pingis, Nintendo switch, datorspel på egna datorer och fika tillsammans. Du hittar mer information om bordsrollspel och gaming på hemsidan under aktiviteter.

Korg med biljardklot i olika färger

Älvsjökyrkan

Gamingfredag

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!