Bild på tärningar och kuber med bokstäver mot ett blått underlag. I mitten bildar bokstavskuberna ordet GAME.

Bordsrollspel, Gamingfredag mm

LedareMaria Rönnedal (kontaktuppgifter nedan)

TidBordsrollspel: Måndagar kl 18.00 – ca 20.00
Gamingfredag: Vissa fredagar 19:00 – ca 22:00, datum för vt 2023 hittar du i kalendariet.
ÄlvCon: Spelkonvent höst 2023, datum ännu inte bestämt.
Kompiscraft: Torsdagar 18.30 – ca 20.30

Se kalendariet för datum och när det är lovveckor.

Bordsrollspel

Måndagar kl 18:00 till ca kl 20:00 i Älvsjökyrkan. För alla åldrar, från cirka 8 år till unga vuxna.

Ultimate Gaming de luxe

Du som som är tweenie, tonåring och ung vuxen är välkommen till Ultimate gaming och spelkvällar en fredag i månaden. Vi träffas mellan kl. 19.00 – 22.00 i Älvsjökyrkan. Datum och program för vårterminen 2023 hittar du i vår broschyr och i kalendern.

Vi spelar brädspel, sällskapsspel, mobilspel, TV-spel, Nintendo switch, datorspel, rollspel och Magic. Dessutom har vi ett program varje gång för den som inte bara vill spela, det kan vara att pyssla, baka eller liknande.

Du behöver din egen mobiltelefon, dator, Nintendo switch, om du har.
På plats kommer det att finnas tv-spel, brädspel och sällskapsspel.

Ledare: Maria Rönnedal & Beatrice Robertsson
Frågor: kontakta Maria på tel. 0704-711535 eller maila: maria@alvsjokyrkan.se

Broschyr/program vårterminen 2023.

ÄlvCon

Välkommen till ÄlvCon, Älvsjökyrkans spelkonvent med brädspel, gaming, rollspel, kiosk, andakter och övernattning för de som vill.

Tid: datum för hösten 2023 ännu ej bestämt
Plats: Älvsjökyrkan, Långbrodalsvägen 46
För vem: alla från 8 år och upp till vuxna är välkomna

Om du undrar över något kan du kontakta Maria Rönnedal på mail: maria.ronnedal@equmenia.se

Kompiscraft

Torsdagar 18.30–20.30

Vi spelar Minecraft “Kompiscraft” och bygger upp en spännande värld hemifrån på egna datorer. Vi träffas tillsammans en kväll i veckan på discord och spelar på realmen “Kompiscraft”. Du behöver ett eget discordkonto och ett minecraftkonto på Minecraft Java Edition.

Kompiscraft är en relativt ny verksamhet och om du vill vara med kontakta Maria Rönnedal.

Filmerna om Josef

Gruppen med barn och ungdomar som spelar Minecraft gjorde under våren 2022 flera filmer om Josef – du kan se dem här:

Den här filmen Korset och Stenen gjordes tidigare – en påskfilm om Jesus – som några barn och ledare från Immanuelskyrkan och Älvsjökyrkan gjorde i Minecraft under pandemin:

Korset och stenen: en film gjord i Minecraft.

Kontaktperson:
Maria Rönnedal, tel 070-4711535