Bild på tärningar och kuber med bokstäver mot ett blått underlag. I mitten bildar bokstavskuberna ordet GAME.

Bordsrollspel, Gamingfredag mm

LedareMaria Rönnedal (kontaktuppgifter nedan)

TidBordsrollspel: Måndagar kl 18.00 – ca 20.00, start 19 september 2022
Gamingfredag: Vissa fredagar 19:00 – ca 22:00
ÄlvCon: Spelkonvent 20-22 oktober 2022
Höstäventyret: 22 oktober 2022 i Immanuelskyrkan
Kompiscraft: Torsdagar 18.30 – ca 20.30, start 18 augusti 2022

Se kalendariet för datum och när det är lovveckor.

Bordsrollspel

Måndagar kl 18:00 till ca kl 20:00 i Älvsjökyrkan. För alla åldrar, från cirka 8 år till unga vuxna.

Ultimate Gaming-fredag

Under hösten 2022 bjuder vi också in dig som är tweenie, tonåring och ung vuxen till gaming och spelkvällar en fredag i månaden. Vi träffas mellan kl. 19.00 – 22.00 i Älvsjökyrkan.

Gamingfredagar hösten 2022: 23 september, 25 november

Vi spelar brädspel, sällskapsspel, mobilspel, TV-spel, Nintendo switch, datorspel, rollspel och Magic.

Du behöver din egen mobiltelefon, dator, Nintendo switch, om du har.
På plats kommer det att finnas tv-spel, brädspel och sällskapsspel.

ÄlvCon

Älvsjökyrkans spelkonvent anordnas 21-22 oktober 2022 med brädspel, gaming, rollspel, kiosk, andakter och övernattning.

Höstäventyret

Under höstlovet kommer Älvsjökyrkan ordna en dag med gaming och brädspel tillsammans med Immanuelskyrkan. Vi träffas i Immanuelskyrkan den 31 oktober 2022.

Kompiscraft

Torsdagar 18.30–20.30

Vi spelar Minecraft “Kompiscraft” och bygger upp en spännande värld hemifrån på egna datorer. Vi träffas tillsammans en kväll i veckan på discord och spelar på realmen “Kompiscraft”. Du behöver ett eget discordkonto och ett minecraftkonto på Minecraft Java Edition.

Kompiscraft är en ny verksamhet och om du vill vara med kontakta Maria Rönnedal.

Filmerna om Josef

Gruppen med barn och ungdomar som spelar Minecraft har tillsammans gjort flera filmer om Josef under våren 2022.

Den här filmen Korset och Stenen gjordes tidigare – en påskfilm om Jesus i Minecraft:

Korset och stenen: en film gjord i Minecraft.

Under pandemin så genomförde några barn och ledare från Immanuelskyrkan och Älvsjökyrkan ett projekt i Minecraft. Vi spelade in en spännande film om Jesus och vad som hände under påsken.

Kontaktperson:
Maria Rönnedal, tel 070-4711535