Droppar av regn mot en grå bakgrund.

Lämna ett förbönsämne

Två tända ljus på ett bord med blommor, i bakgrunden vår fina ljusstake i form av en glob där var och en kan sätt egna ljus i samband med sin bön.

Livet är inte alltid enkelt. Ibland drabbar det oss och vi knäar inför den utmaning som vi har i att bara leva. Du är välkommen att lämna ett förbönsämne, dvs beskriva en situation som du skulle vilja att vi ber för. Du behöver inte lämna namn eller kontaktuppgifter om du inte vill – Gud hittar dig!

Maila pastor@alvsjokyrkan.se, ditt mail går bara till våra pastorer. Du kan också ringa pastor Ulf Bergsviker på telefon 072-017 40 52.

Enskilt samtal

Våra pastorer finns också tillgängliga för personliga, enskilda samtal om du behöver mer stöd. De har ovillkorlig tystnadsplikt.

Hör av dig till pastor Ulf Bergsviker, tel: 072-017 40 52, mail: pastor@alvsjokyrkan.se